Skip to content

PRIJSLIJST

Bij het opstellen van mijn prijslijst wil ik graag delen hoeveel hart en ziel ik in mijn vak steek. Mijn prijzen weerspiegelen niet alleen het eindresultaat, maar ook de vele uren, passie en toewijding die elke knipbeurt vormen.

Elke haarsnit die ik creëer, is gebaseerd op jarenlange ervaring en voortdurende bijscholing. Ik streef er altijd naar om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken, zodat ik u de best mogelijke service kan bieden.

Achter elke beweging zit niet alleen mijn hand, maar ook diepgaande kennis van haartypes, gezichtsvormen en stijlen. Ik heb tijd en energie geïnvesteerd om een breed scala aan vaardigheden te ontwikkelen, zodat ik aan al uw wensen kan voldoen en u met vertrouwen kan adviseren.

Dus ik wil u bedanken voor uw vertrouwen in mij en uw begrip voor de waarde van mijn werk. Mijn prijzen zijn een reflectie van de liefde, toewijding en kennis die ik in elke knipbeurt stop. Ik hoop dat u elke keer dat u in de spiegel kijkt, de uitkomst van mijn inspanningen ervaart en waardeert met een glimlach op uw gezicht 💕

PS: De prijzen zijn in functie van de diagnose met de klant

Per extra werkuur bij het drogen van lang of dik haar, wordt er 90 euro/ uur extra aangerekend.