Skip to content

AFSPRAAK

Druk op deze knop om je online afspraak te maken.

Druk op deze knop om je virtuele Pré-diagnose in te vullen. (Dit is aangeraden voor ieder kappersbezoek).

Adviesgesprek

Hallokes, Ik kan niet wachten om je te helpen met je nieuwe look! Daarom bied ik je een speciaal adviesgesprek aan. Het maakt niet uit of je al een trouwe klant bent of ons voor het eerst bezoekt, je bent van harte welkom om tijdens dit gratis kwartiertje je gewenste kapsel met me te delen en te laten zien. Op deze manier kan ik inschatten hoeveel tijd we voor jouw afspraak nodig hebben.

Jouw ideeën en wensen zijn voor mij ontzettend belangrijk. Samen gaan we ervoor zorgen dat je de perfecte look krijgt waar je dolgelukkig mee bent. Het adviesgesprek is een persoonlijke ervaring en ik neem alle tijd om naar je te luisteren en je haarwensen te begrijpen .

Laten we samenwerken om je droomkapsel te realiseren! Het adviesgesprek is enkel beschikbaar op afspraak (telefonisch: +32478524277), en ik reserveer speciaal tijd voor jou op woensdagen tussen 8 en 9 uur. Je mag kiezen of je langs wilt komen in het salon of liever een virtuele ontmoeting hebt.

Online Afspraken

Beste Jij, Bedankt dat je een afspraak hebt gemaakt bij MAGIC! Om jouw afspraak te bevestigen, vraag ik je vriendelijk om een voorschot te betalen. Hiermee kan ik mijn diensten op tijd voor je reserveren.

Let op dat betaalde voorschotten niet worden terugbetaald als je jouw afspraak in de laatste 24 uur annuleert, behalve in geval van ziekte. Indien je je afspraak vroeger zou moeten annuleren, zal je voorschot geldig blijven voor je volgende geplande afspraak. Indien je je afspraak gewoonweg wenst te verplaatsen kan je dit zelf online doen door de datum van je afspraak te wijzigen (en dus niet de afspraak te verwijderen en een nieuwe te maken).

Ik doe mijn uiterste best om mijn klanten een uitstekende service te bieden en mijn agenda is vaak tot 3 maanden op voorhand gevuld. Door het voorschot systeem kan ik ervoor zorgen dat ik beschikbaar ben om jouw gewenste diensten te leveren op de afgesproken datum en tijd. Dit helpt mij ook om andere klanten niet teleur te stellen en hun verzoeken tijdig te kunnen inplannen.

Wachtlijst

Geen zorgen als alle online afspraken volzet zijn! Ik begrijp dat het teleurstellend kan zijn 🙈, maar je hoeft niet te panikeren 😉. Ik wil graag dat je weet dat er nog hoop is! Je kunt jezelf op de wachtlijst zetten door je volledige naam, gewenste dienst en datum via WhatsApp [+32478524277] door te sturen (geen andere kanalen). Zodra er een plek vrijkomt, krijg je van mij persoonlijk een bericht. Ik kijk er echt naar uit om je te verwelkomen!