Skip to content

Essie Professionnel

essie1

[column size=”1/4″ last=”false”]

Essie Professional

Elke dag word ik wakker geïnspireerd door kleur …ontdekken, herontdekken. Voor mij,
is kleur synoniem met jezelf verwennen, jezelf uitdrukken, een obsessie. Dus ga je gang, droom, verlang, vraag … uw kleurwens is mijn bevel.essie5

Wij stellen aan u voor … Essie Professional!
Al bijna 30 jaar zijn essie nagellakken de favoriete kleurkeuze voor miljoenen en miljoenen vrouwen ondermeer door de gegarandeerde hoog kwalitatieve professionele manicure.
En wie zou beter zijn om de geschiedenis achter dit verbazingwekkende merk te vertellen dan Essie zelf, de dynamische en niet te stoppen vrouw achter dit alles? Welkom bij Essie’s verhaal …een nagel verhaal! Een passie voor mode “Zoals ik altijd zeg, mode is wat je draagt en stijl is hoe je het draagt. Vrouwen met stijl hebben mij altijd geïnspireerd, net zo goed als de catwalk. Het zijn vrouwen voor wie ik [nagellak] creëer. De eerste vrouw met stijl die ik kende was, vanzelfsprekend, mijn ongelooflijke moeder. Ze heeft haar eigen succesvol bedrijf, en haar drive en kracht zijn een enorme inspiratiebron. ”
[/column][column size=”1/4″ last=”false”]

Mijn nagel verhaal

Essie is niet alleen maar een merk, en het is niet alleen maar een nagellak. Ik ben geobsedeerd door nagels sinds ik drie jaar was, en de obsessie groeit elke dag! Het was voor de handliggend dat ik besloot om mijn carrière te wijden aan het creëren essie7van de perfecte manicure, iets waar iedere vrouw zich aan kan relateren. Ik schep een band met vrouwen over de hele wereld dankzij mijn nagellak, en het uitbreiden van mijn nagelverzorgingsassortiment en het kleurenportfolio versterkt die band alleen maar.

Kleur, kleur en meer kleur

Ik denk dat het veilig is om te zeggen dat als het gaat om nagels, ik de autoriteit ben op kleurgebied! Het is alsof ik een “kleur-aholic” ben. Mijn oog voor kleur heeft mij letterlijk over de hele wereld gebracht op een oneindige zoektocht naar adembenemende tinten die vooruitlopen-op-de-trends, en ik zou het niet anders willen! Van het perfecte saffraan oranje op een markt in India tot de unieke lichtroze schoenen gedragen door een ballerina in een Londense balletschool, mijn obsessie met pigmenten nooit stopt.

[/column][column size=”1/4″ last=”false”]

Een merk met een iconische identiteit

“Het ervaren van de wereld van essie is het omarmen van kleur op zijn best met een ongeëvenaard scala aan tinten met essie9onvergetelijke namen – het is echt kleur met persoonlijkheid … Award-winnende Essie nagellak is ook bekend om de hoogste kwaliteit met haar langdurige, chip-resistente formule, beschikbaar in meer dan 250.000 salons, spa’s en beauty instituten in meer dan 101 landen. ”

Iconische fles

Een uniek ontwerp, direct herkenbaar, makkelijk mee te nemen en dankzij zijn vierkante vorm makkelijk te hanteren. Een glazen potje met witte dop en essie logo in relief. De binnenkant is ontwikkeld met afgeronde hoeken zodat de lak tot op de laatste druppel kan worden gebruikt.

Een emotionele band met vrouwen – een merk dat wordt aanbeden door de media!

“Essie leeft voor nagel kleuren als geen ander. Haar kleurvoorspellingen zijn helemaal in lijn met de trends.” – Anna Wintour, hoofdredacteur, Vogue, U.S.A. –
[/column][column size=”1/4″ last=”true”]

“Essie nagellak blijft mooi zonder mat te worden of te chippen en de kleuren zijn zeer helder en levendig”. – Carola Long, Deputy Fashion and Beauty Editor, The Independent, U.K. –

“Bij het verkennen van een nieuwe salon is een groot assortiment aan essie nagellak een doorslaggevende factor.”- Linda Wells, hoofdredacteur, Allure, U.S.A. –
[/column]